SanneCoacht

Zorgen dat je succes creëert, ervaart en vooral vóelt. Dat is wat ik doe als coach. Dat kan in de context van werk zijn, maar ook voor privé situaties.

Er zijn heel veel coaches met net zoveel manieren om dit aan te pakken. Mijn stijl is doelgericht, persoonlijk en nieuwsgierig. Elk gesprek is een gezamenlijke ontdekkingstocht. Soms is het een speurtocht, soms is het een vooraf uitgestippelde route, en soms verdwalen we ook even. Het fijne van verdwalen is echter dat je allerlei nieuws ontdekt… En dat is dan weer precies de bedoeling! Elke sessie verlaat je met een of meer doelstellingen en opdrachten. Heb je geen zin om aan de slag te gaan? Kom dan vooral niet bij mij.

Ik ben de enige professionele Omdenkcoach. Dat betekent dat ik voor Omdenken een coachingstraject heb ontwikkeld, en dat ik via Omdenken mensen en teams heb begeleid in het omgaan met problemen die zich voordoen op hun werk, of binnen een privé context. Het beginpunt van deze sessies is altijd een helder geformuleerd probleem. Ook hier is de aanpak praktisch, doelgericht en persoonlijk.

Wil jij gecoacht worden door mij? Zelf, of binnen een team?
Mail dan naar sanne@sannevanarnhem.com.